- nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
 
vissza a főmenübe I I I hírlevél küldése I kapcsolat

érdekességek
a garantált siker
előnyök
vizsga garanciák
nyelvtanulás külföldön
sikeres tanulók
a módszer
gyakori kérdések
nyitva tartás
árak
tanfolyamkezdés
csak klubtagoknak
szintfelmérő
 

Hagyományos oktatással felhagyott nyelvtanár leleplezi a titkokat.

Töltsd le az ingyenes anyagot, ismerd meg a titkokat!  - nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
Untitled Document
Érdekességek, Jobbnál jobb ötletek nyelvtanulóknak

Hogyan ne érd el a célod?

Kezd el nagyon lelkesen, vásárolj meg minden lehetséges könyvet, kazettát, szótárt és egyéb segédeszközt, amit az óriásplakátokon, újsághirdetésekben, honlapokon, TV-ben, rádióban hallasz vagy látsz!
Kezdj el belolük mazsolázgatni!
Tanuld meg ezt, tanuld meg azt!
Aztán, ha nem megy, keress egy magántanárt, mert o "csak veled foglalkozik"!
Járj el hozzá hetente egyszer, maximum kétszer! Magyaráztass el magadnak miden nyelvtant, gyakoroljátok is azt jó sokat. Meséld el neki, mi történt veled a héten, amiért nem tudtál mindent megírni és megtanulni az órájára. Panaszkodj neki nehéz helyzetedrol! Hallgasd meg ot is, bizonyára neki is nehéz hete volt, és ot is nyomassza valami a mai magyar gazdaság helyzete miatt!
Olvassátok el együtt (esetleg le is fordíthatjátok) a következo leckét! Hallgasd meg az utasításait! Mit kell megtanulni kívülrol, mit kell lefordítani és megoldani, mit írásban és mit szóban? Tudod ez lesz az, amirol jövo órán elmesélheted, hogy miért nem tudtad sajnos megoldani. Ne félj! Elnézo lesz. Mi mást is tehetne? Egyest adjon vagy beírást? Esetleg letoljon vagy adjon egy pofont?

Mit tehetsz még annak érdekében, hogy nehogy elérd a célod?

Beiratkozhatsz egy nyelviskolába. Engedd meg nekik, hogy felmérjék a szinted, aztán be rakjanak abba a csoportba, ahol számításaik szerint a legtöbb olyan ember van, aki hasonló szinten áll, mint Te. Aztán majd meglátod. Ott is lesz egy tanár, aki magyaráz, feladatokat oszt, foleg jó sok házit, és ott lesznek a csoporttárasaid, akik vagy sokkal gyorsabbak, ügyesebbek lesznek nálad, és minden kérdésre válaszolnak, mielott Te kitalálhattad volna, hogy mi is volt a kérdés. De az is lehet, hogy olyan hihetetlen lassúak lesznek, hogy nem fogod kibírni, amíg megfejtik, hogy mit is szeretne mondani a tanár. Lesz ezer kérdésük, hol ezt nem értik majd, hol meg azt. Az ido csak halad, Te pedig úgy érzed, minek is vagy itt. Te beszélni szeretnél, mégpedig minél többet és minél gyorsabban. Nem állítom, hogy minden próbálkozás kudarcra van ítélve, de így jó esélyed van rá, hogy ne érd el a célod.
HA jobban érdekel, hogyan érheted garantáltan a célod, nézd meg a Hollywood Program, a garantált siker címu részt.
     

 
Vélemények rólunk

"... Persze, hogy szeretek hozzátok járni, mert kötetlen, családias a légkör, nagyon kedvesek és képzettek a tanárok. Nagyszerű a sulitok, mindenki elégedett Nálatok, és igyekeztek a diákok kedvében járni. Szóval mindenkinek érdemes benéznie, aki nyelvet akar tanulni, mert ez az iskola jobb, mint ..."
K. G. tanuló

"Ismerve magamat, tudom, egy csoporton belül elvesznék. Ha csak egy másik tanuló is van, aki válaszolhat helyettem, én már nem gondolkodom. Itt "rákényszerítenek" az önálló gondolkodásra, nem hagyják felületessé válni a tudást. A sok ellenőrző teszt, írásban és szóban, magabiztos tudást ad.
Na és a barátságos, családias légkör sem utolsó..."

F. M. tanuló
Nem jó ez a nyelviskola, mert már három hónap tanulás után azon töröm a fejem, hogy ha elérem az angollal a célomat, akkor rendbeteszem a német nyelv(nem)tudásomat. Azt hiszem, túlságosan kötődöm a nyelviskola munkatársaihoz. Jó ez???
(P.V. tanuló)

Mindenkinek megéri egyszer kipróbálni, aztán lehet, rákaptok, mint a cukorra. Nagyon sokszor, sőt szinte mindig nevetünk az órákon. Az ünnepi órák pedig különlegesek. Alkalomhoz illoen van minden. Filmeket nézünk és zenét hallgatunk, abból tanuljuk a szavakat és a mondatokat. A közösség nagyon jó, szerintem megéri.
(H.D. tanuló)

Jó lenne, ha megismernénk egymást egy vidám partiórán. Mi jól érezzük magunkat, garantáljuk, hogy Te is vidáman mész haza.
(G.I. tanuló)

Jól érzem itt magam, mert oldottan, játékosan tanulhatok itt nyelvet. Az különösen tetszik, hogy különböző korú és foglalkozású társakkal alkotunk egy közösséget.
(U.É. tanuló)

Új szavakat, dalokat tanulunk, amit az órákon esetleg nem, ezeknek hasznát vehetjük még a nyelvvizsgán is. Plusz órákon gyakorolhatjuk a nyelvet. Ami a legfontosabb, nagyon jó a hangulat.
(M.P. tanuló)

Fontos, hogy feloldjuk azt a gátlást, amit a társalgás elkezdése okoz. Játékos feladatok során egyszerű kifejezésektől a ritka szófordulatokig minden előfordul. AZ első mondat kimondása a legfontosabb és legnehezebb. Köszönöm, hogy itt lehettem.
(S.A. tanuló)