- nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
 
vissza a főmenübe I I I hírlevél küldése I kapcsolat

érdekességek
a garantált siker
előnyök
vizsga garanciák
nyelvtanulás külföldön
sikeres tanulók
a módszer
gyakori kérdések
nyitva tartás
árak
tanfolyamkezdés
csak klubtagoknak
szintfelmérő
 

Hagyományos oktatással felhagyott nyelvtanár leleplezi a titkokat.

Töltsd le az ingyenes anyagot, ismerd meg a titkokat!  - nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
Untitled Document
Érdekességek, Jobbnál jobb ötletek nyelvtanulóknak

Hogyan kell elhúzni évekig?

Ez nagyon egyszeru. Vállalj egy rendkívül kényelmes tempót, ami téged egy kicsit sem feszélyez, mondjuk heti egy-két óra. Ha így nem sikerül elég hosszúra nyújtanod a tanulási idot, nyugodtan hagyj ki egy-két hetet. Ez azért is különösen jó, mert ilyenkor nem csak azzal az egy-két héttel nyúlik a program, hanem még azzal is, hogy amit addig nagy nehezen megtanultál, és az egy-két hét alatt elfelejtettél, újra megtanulhatod. Így a normál esetben egy év alatt letudható tanulásból könnyedén csinálhatsz egy 5-10 évig, vagy akár életfogytig tartó, eredménytelen, elviselhetetlen nyüglodést.
Hát így kell elhúzni évekig a tanulást.

Hogyan kerüld el a szenvedést, amivel a tanulás normális körülményekkel jár?

Járj csoportba, ahol kedves emberek vesznek körül! Találj magadnak olyan tanárt, akinek személyisége, habitusa üdítoen hat Rád, szívesen töltesz vele idot!
Olyan helyen tanulj, ahol ismerik a tanulás okozta kínokat és tudják, hogyan kell azt elkerülni! Vannak olyan helyek, akik ezt úgy fogják fel, hogy ez természetes velejárója a tanulásnak. "A tudásért meg kell szenvedni." Hangoztatják. Nos, ez nem az a hely, ahol elkerülheted a szenvedést. Keress olyan helyet, ahol az órán néha sírnak a nevetéstol, és mégis eredményeket érnek el.
Ha egyedül akarod megoldani a szenvedésmentes tanulást, akkor töltsd le ingyenes tanulmányunkat, ami pont errol szól!
     

 
Vélemények rólunk

"... Persze, hogy szeretek hozzátok járni, mert kötetlen, családias a légkör, nagyon kedvesek és képzettek a tanárok. Nagyszerű a sulitok, mindenki elégedett Nálatok, és igyekeztek a diákok kedvében járni. Szóval mindenkinek érdemes benéznie, aki nyelvet akar tanulni, mert ez az iskola jobb, mint ..."
K. G. tanuló

"Ismerve magamat, tudom, egy csoporton belül elvesznék. Ha csak egy másik tanuló is van, aki válaszolhat helyettem, én már nem gondolkodom. Itt "rákényszerítenek" az önálló gondolkodásra, nem hagyják felületessé válni a tudást. A sok ellenőrző teszt, írásban és szóban, magabiztos tudást ad.
Na és a barátságos, családias légkör sem utolsó..."

F. M. tanuló
Nem jó ez a nyelviskola, mert már három hónap tanulás után azon töröm a fejem, hogy ha elérem az angollal a célomat, akkor rendbeteszem a német nyelv(nem)tudásomat. Azt hiszem, túlságosan kötődöm a nyelviskola munkatársaihoz. Jó ez???
(P.V. tanuló)

Mindenkinek megéri egyszer kipróbálni, aztán lehet, rákaptok, mint a cukorra. Nagyon sokszor, sőt szinte mindig nevetünk az órákon. Az ünnepi órák pedig különlegesek. Alkalomhoz illoen van minden. Filmeket nézünk és zenét hallgatunk, abból tanuljuk a szavakat és a mondatokat. A közösség nagyon jó, szerintem megéri.
(H.D. tanuló)

Jó lenne, ha megismernénk egymást egy vidám partiórán. Mi jól érezzük magunkat, garantáljuk, hogy Te is vidáman mész haza.
(G.I. tanuló)

Jól érzem itt magam, mert oldottan, játékosan tanulhatok itt nyelvet. Az különösen tetszik, hogy különböző korú és foglalkozású társakkal alkotunk egy közösséget.
(U.É. tanuló)

Új szavakat, dalokat tanulunk, amit az órákon esetleg nem, ezeknek hasznát vehetjük még a nyelvvizsgán is. Plusz órákon gyakorolhatjuk a nyelvet. Ami a legfontosabb, nagyon jó a hangulat.
(M.P. tanuló)

Fontos, hogy feloldjuk azt a gátlást, amit a társalgás elkezdése okoz. Játékos feladatok során egyszerű kifejezésektől a ritka szófordulatokig minden előfordul. AZ első mondat kimondása a legfontosabb és legnehezebb. Köszönöm, hogy itt lehettem.
(S.A. tanuló)