- nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
 
vissza a főmenübe I I I hírlevél küldése I kapcsolat

érdekességek
a garantált siker
előnyök
vizsga garanciák
nyelvtanulás külföldön
sikeres tanulók
a módszer
gyakori kérdések
nyitva tartás
árak
tanfolyamkezdés
csak klubtagoknak
szintfelmérő
 

Hagyományos oktatással felhagyott nyelvtanár leleplezi a titkokat.

Töltsd le az ingyenes anyagot, ismerd meg a titkokat!  - nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
Untitled Document
Sikeres tanulók

Fantasztikus érzés volt úgy elmenni vitorlázni a tengerre hogy a kommunikációval semmiféle problémám nem volt sem a kikötéskor, sem a kikötőben fizetéskor, sem az étteremben rendeléskor, sem vásárláskor.
Minden megértettem amit a kikötő mester mondott hogy hova melyik mólóra melyik kikötő helyre előre vagy hátra álljak be stb.
Nem volt gondom amikor kikötéskor kikérdeztek, hogy hányan vagyunk milyen életkorral stb. mert így számoltak kikötői díjat.  
Az idén görögben megértem azt az érzést is, hogy egy busznyi magyarnak kellet nekem lefordítani a fürdőzési szabályokat, amit a görög fürdő mester mondott el a Waterland -ba belépéskor, mert úgy tűnt én értem a legjobban. (Pedig volt a buszon egy zsák egyetemista is. ......)
Ugyanis az idegen vezetőnk egy román csaj, tudott románul, oroszul meg angolul. (ő jött a magyar csoporttal :-))
Szóval volt sikerélményem rendesen .....
Ami a legnagyobb élmény volt számomra, hogy most már ha beszéltem egy külföldivel egy hét vitorlázás után, már nem a német jött automatikusan a számra hanem az angol.
Ami számomra azt jelenti, hogy kezdek magabiztosabb lenni angolul .....
(T.A. tanuló)...."Egy biztos! A Chris édesanyjával /aki egy szót sem tud magyarul/ második hete össze vagyok zárva, s olyan jól megértjük egymást! Éjszakákba nyúlva "beszélgetünk"! A Susan azt mondta a gyerekeknek, " Éva sokkal többet tud angolul, mint ahogy azt ti gondoljátok"....................... Hát ezt neked köszönhetem!
Puszillak: Éva
Szia Kata!
Szeretném megköszönni, hogy az elmúlt két hónapban a Holywood Nyelviskola diákja lehettem. Nem csak maga az iskola, de ti tanárok is, különösen te Kata, nagyon pozitív benyomást tettetek rám. Úgy gondolom és tapasztaltam is, hogy a módszer amivel a diákokat oktatjátok a nyelvtanulásra, nagyon hatékony. Nagyon tetszik, hogy rugalmas időbeosztásban lehet tanulni, mindenkinek a saját tempójában. Tulajdonképpen ez az ami felkeltette a figyelmemet és ez segített a döntésben, amikor Nagykanizsára költözvén nyelviskolát kerestem. Már a szintfelmérő órán kiderült, hogy igen, ez tényleg más mint a többi megszokott iskola. Foglalkoznak az emberrel és a saját igényei szerint alakítják a tananyagot. A célom az volt, hogy az eddig megszerzett tudásomat rendszerezve megerősítsem. És most 32 angol óra elteltével úgy gondolom, hogy a nyelvtani részeket nagyon jól összegezve meg tudtam tanulni és a gyakorlásra is sok lehetőségem volt. A party órák különösen tetszettek, mert kezdőtől a haladóig mindenki számára érthetőek és élvezhetőek voltak, köszönhetően a tanárnőnknek. Az óra célja nem csak a szókincs bővítése volt, hanem a diákok szóbeli aktivizálása is egyaránt. Én úgy érzem a kezdeti bizonytalanságom a beszéd terén mára már sokat enyhült, mondhatnám azt is, hogy magabiztosabbá váltam. De ezzel nem csak én vagyok így a csoportban, mert ahogy megfigyeltem az egészen kezdők is egyre jobban mernek beszélni. És szerintem ez a legfontosabb.
A Nagykanizsán eltöltött pár hónap után úgy gondolom, hogy ez az iskola a város egyik pozitívuma. Egyszóval nagyon örülök, hogy a Holywood Nyelviskolában tanulhattam.
Köszönettel:
Fodor Eszter
Elolvastam az ingyenes letölthető tanulmányotokat. Nagyon elgondolkodtató, és ami a szörnyű, hogy így is van. Ha csak az Andira gondolok mindent szó szerint így csinált, meg Ti is.
Ez a nyelviskola 10 parancsolata.
Ja és nem unalmas, és nem hosszú.
Csókol Benneteket
a Szaunamester

 
Vélemények rólunk

"... Persze, hogy szeretek hozzátok járni, mert kötetlen, családias a légkör, nagyon kedvesek és képzettek a tanárok. Nagyszerű a sulitok, mindenki elégedett Nálatok, és igyekeztek a diákok kedvében járni. Szóval mindenkinek érdemes benéznie, aki nyelvet akar tanulni, mert ez az iskola jobb, mint ..."
K. G. tanuló

"Ismerve magamat, tudom, egy csoporton belül elvesznék. Ha csak egy másik tanuló is van, aki válaszolhat helyettem, én már nem gondolkodom. Itt "rákényszerítenek" az önálló gondolkodásra, nem hagyják felületessé válni a tudást. A sok ellenőrző teszt, írásban és szóban, magabiztos tudást ad.
Na és a barátságos, családias légkör sem utolsó..."

F. M. tanuló
Nem jó ez a nyelviskola, mert már három hónap tanulás után azon töröm a fejem, hogy ha elérem az angollal a célomat, akkor rendbeteszem a német nyelv(nem)tudásomat. Azt hiszem, túlságosan kötődöm a nyelviskola munkatársaihoz. Jó ez???
(P.V. tanuló)

Mindenkinek megéri egyszer kipróbálni, aztán lehet, rákaptok, mint a cukorra. Nagyon sokszor, sőt szinte mindig nevetünk az órákon. Az ünnepi órák pedig különlegesek. Alkalomhoz illoen van minden. Filmeket nézünk és zenét hallgatunk, abból tanuljuk a szavakat és a mondatokat. A közösség nagyon jó, szerintem megéri.
(H.D. tanuló)

Jó lenne, ha megismernénk egymást egy vidám partiórán. Mi jól érezzük magunkat, garantáljuk, hogy Te is vidáman mész haza.
(G.I. tanuló)

Jól érzem itt magam, mert oldottan, játékosan tanulhatok itt nyelvet. Az különösen tetszik, hogy különböző korú és foglalkozású társakkal alkotunk egy közösséget.
(U.É. tanuló)

Új szavakat, dalokat tanulunk, amit az órákon esetleg nem, ezeknek hasznát vehetjük még a nyelvvizsgán is. Plusz órákon gyakorolhatjuk a nyelvet. Ami a legfontosabb, nagyon jó a hangulat.
(M.P. tanuló)

Fontos, hogy feloldjuk azt a gátlást, amit a társalgás elkezdése okoz. Játékos feladatok során egyszerű kifejezésektől a ritka szófordulatokig minden előfordul. AZ első mondat kimondása a legfontosabb és legnehezebb. Köszönöm, hogy itt lehettem.
(S.A. tanuló)