- nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
 
vissza a főmenübe I I I hírlevél küldése I kapcsolat

érdekességek
a garantált siker
előnyök
vizsga garanciák
nyelvtanulás külföldön
sikeres tanulók
a módszer
gyakori kérdések
nyitva tartás
árak
tanfolyamkezdés
csak klubtagoknak
szintfelmérő
 

Hagyományos oktatással felhagyott nyelvtanár leleplezi a titkokat.

Töltsd le az ingyenes anyagot, ismerd meg a titkokat!  - nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
Untitled Document
Gyakori kérdések és válaszok


Mit jelent az, hogy egyéni órarend?

Ezt azt jelenti, hogy van egy nyitvatartási idő, mint egy boltban, amikor bárki bejöhet tanulni. Ezt a nyitva tartást a tanulókkal egyeztetjük rendszeres kérdőívezéseket végezve. Ez egy olyan nyitva tartás, amibe minden meglévő tanulónk be tudja illeszteni a heti tanulási programját. Az is előfordult már, hogy év közben változtattunk a nyitvatartási időpontokon a tanulók kívánságára. Tehát, adott az idő, amikor jöhetsz. Ezekben az időpontokban akkor érkezel, és akkor távozol, amikor csak akarsz. Mit jelent ez a számodra? Egyszerűen nem tudsz elkésni, és nem tudsz lemaradni. Bármikor felállhatsz, és tarthatsz szünetet, bármikor haza mehetsz, ha tanulás közben meggondoltad magad, vagy felhívtak egy sürgős ügyben. A tanulási időpontokat a heti munkabeosztásodhoz és egyéb programjaidhoz igazítva hétről hétre változtathatod. Ráadásul, ha mindezt nem veszed igénybe óradíjkedvezményt kapsz, azaz nem fizettetjük meg veled azt a szolgáltatást, amit nem veszel igénybe.

Mit jelent az egyéni törődés?

Igénybe vehetsz egy olyan szolgáltatást, amikor van egy "magán tanárod", aki két fontos dologban mégis csak különbözik a hagyományos magántanároktól, először is nem kerül olyan sokba, másodszor pedig hetente 20-27 órában áll a rendelkezésedre. (erről részletesen az egyéni órarend címszó alatt olvashatsz) Ráadásul nem ül melletted, amikor csak zavarna. Egy csoportnyi ember között tanulsz önállóan, akkor, amikor időd engedi, és kedved tartja, de ott egy tanár, akit bármikor odahívhatsz, kérdezhetsz tőle, vagy megkérheted, hogy javítsa ki a megoldott feladataid. Soha nem kell mások problémáit végighallgatnod, és mindig kapsz választ a kérdéseidre. A tanár nyomon követi a haladásod, pontosan tudja, hogy mi az, ami Neked már jól megy, és mi az, ami még problémát okoz.

Miért lehet jobb csoportban tanulni, mint egy magántanárral, hiszen a magán tanár csak velem foglalkozik, és nem kell mások előtt megszólalnom?

Egy kellemes társaság tagja lehetsz, érezheted, hogy nem Te vagy az egyetlen, akinek nem sikerül elsőre jó tesztet írni, akit fülön csíp a tanár, amikor sumákolni próbál, és aki nem tudja felmondani folyékonyan a szövegét. Ráadásul kimehetsz velük egy teára vagy kávéra. Részt vehetsz közös bulikban, és olvashatod a havonta megjelenő magazinunkat, ami csak a hozzánk beiratkozott tanulóknak szól. Jelenlétük ösztönöz és a nehéz pillanatokban erőt ad a folytatáshoz. Számíthatsz rájuk, amikor segítségre van szükséged, és új barátokra találhatsz köztük. Nálunk mindezt úgy teheted meg, hogy a magántanárok nyújtotta előnyökrol sem kell lemondanod.

Mit jelent az egyéni haladási tempó?

Ehhez valamit tudnod kell. Kétféle ember van: a gyors és a lassú. Mindkettő lehet eredményes és alapos, de ha őket arra kényszeríted, hogy egyszerre dolgozzanak, nagyon fognak szenvedni, pokollá teheted az életüket. Az egyéni haladási tempó ezt a problémát küszöböli ki.

Azt jelenti, hogy pont olyan tempóban haladhatsz előre, ami számodra a legmegfelelőbb. Nincs két olyan ember, aki pont egy időben végez el kényelmesen egy feladatot. Mindenki mást ért meg azonnal és mindenkit más akaszt el. Még két együtt haladó tanuló is csak rengeteg türelemmel tud együtt dolgozni. Gyakran kell egymásra várniuk, míg a másik befejezi a feladatot, megtanulja a szavakat, elmondja, mit olvasott vagy megérti a kazettát. A Te tempód, a Te tempód, nem kell senkire sem várnod, és nem kell amiatt kínosan érezned magad, hogy mások rád várnak. Lehetsz szélsebes, lezárhatod a tanfolyamod fele annyi idő alatt, mint mások, és kedvedre tanulmányozhatod az anyagokat lassan, ha Neked úgy kényelmes. Nyugodtan olvashatsz a saját tempódban, elmerenghetsz közben, ha Neked az a jó, és soha nem fogod közben rosszul érezni magad. Nagyon sok tanulót láttam már, aki máshol, vagy az egyik vagy a másik szélsőség miatt szenvedett, ők nagyon boldogok attól, hogy a saját tempójukban haladhatnak.

Mennyi idő, mennyi pénz?

Egy ingyenes szintfelmérő után készítünk egy tanulási programot. A tanulási program tartalmazni fogja az összes szükséges tanulnivalót időrendi sorrendben. Amint ezt a tanulási programot megkapod, pontosan fogod látni, hogy mikorra érheted el a célodat, mindehhez mennyi időre és mennyi pénzre lesz szükséged. Ha ezt Téged komolyan érdekel, jelentkezz be most azonnal egy ingyenes szintfelmérőre. Így legalább betekintést nyerhetsz az órák hangulatába, megismerkedhetsz a tanárokkal és néhány diákkal is.

e-mail: posta@hollywoodnyelviskola.hu , telefon: 93/ 789-306, mobil: 30/ 426-0725

Hogyan biztosítjátok azt, hogy beszélni is tudjunk, ha mindenki önállóan tanul?

Minden héten részt vehetsz, sőt részt kell venned, egy "partyn". Ez egy két órás foglalkozás, amikor szavakat, kifejezéseket tanulunk, és párokban gyakoroljuk a beszédet. Ez az ötletünk aratta eddig a legnagyobb sikert. Partyra akkor is járhatsz hozzánk, ha máshol tanulsz. Tanulj, ahol Neked tetszik, és gyakorolj nálunk!

Töltsd le az első órára szóló ingyenes belépődet a "Hollywood Party" című részből!

Mit várhatok a filmnézős óráktól?

Ha teljesen kezdő vagy, és csak kíváncsiskodni szeretnél, szeretettel várunk. Ebben az esetben csak ízelítőt kaphatsz abból, hogy milyen nálunk a légkör, láthatod, hogy dolgoznak a tanulóink, megfigyelheted, hogy boldogulnak egy ilyen feladattal, és elképzelheted magad, hogy mi fog történni Veled, ha nálunk fogsz tanulni.

Ha már tudsz egy kicsit, vagy nagyon angolul, akkor a fenti előnyökön kívül még gyakorolhatsz is. Rengeteg életből vett, slang kifejezést tanulhatsz, szórakozhatsz a filmrészletek vicces jelenetein és gyakorolhatod a kiejtést és a hallásutáni megértést.

Moziba akkor is járhatsz hozzánk, ha egyébként máshol tanulsz. Ha érdekel, töltsd le az ingyenes belépőjegyed a "Hollywood Movie" című részből!


 
Vélemények rólunk

"... Persze, hogy szeretek hozzátok járni, mert kötetlen, családias a légkör, nagyon kedvesek és képzettek a tanárok. Nagyszerű a sulitok, mindenki elégedett Nálatok, és igyekeztek a diákok kedvében járni. Szóval mindenkinek érdemes benéznie, aki nyelvet akar tanulni, mert ez az iskola jobb, mint ..."
K. G. tanuló

"Ismerve magamat, tudom, egy csoporton belül elvesznék. Ha csak egy másik tanuló is van, aki válaszolhat helyettem, én már nem gondolkodom. Itt "rákényszerítenek" az önálló gondolkodásra, nem hagyják felületessé válni a tudást. A sok ellenőrző teszt, írásban és szóban, magabiztos tudást ad.
Na és a barátságos, családias légkör sem utolsó..."

F. M. tanuló
Nem jó ez a nyelviskola, mert már három hónap tanulás után azon töröm a fejem, hogy ha elérem az angollal a célomat, akkor rendbeteszem a német nyelv(nem)tudásomat. Azt hiszem, túlságosan kötődöm a nyelviskola munkatársaihoz. Jó ez???
(P.V. tanuló)

Mindenkinek megéri egyszer kipróbálni, aztán lehet, rákaptok, mint a cukorra. Nagyon sokszor, sőt szinte mindig nevetünk az órákon. Az ünnepi órák pedig különlegesek. Alkalomhoz illoen van minden. Filmeket nézünk és zenét hallgatunk, abból tanuljuk a szavakat és a mondatokat. A közösség nagyon jó, szerintem megéri.
(H.D. tanuló)

Jó lenne, ha megismernénk egymást egy vidám partiórán. Mi jól érezzük magunkat, garantáljuk, hogy Te is vidáman mész haza.
(G.I. tanuló)

Jól érzem itt magam, mert oldottan, játékosan tanulhatok itt nyelvet. Az különösen tetszik, hogy különböző korú és foglalkozású társakkal alkotunk egy közösséget.
(U.É. tanuló)

Új szavakat, dalokat tanulunk, amit az órákon esetleg nem, ezeknek hasznát vehetjük még a nyelvvizsgán is. Plusz órákon gyakorolhatjuk a nyelvet. Ami a legfontosabb, nagyon jó a hangulat.
(M.P. tanuló)

Fontos, hogy feloldjuk azt a gátlást, amit a társalgás elkezdése okoz. Játékos feladatok során egyszerű kifejezésektől a ritka szófordulatokig minden előfordul. AZ első mondat kimondása a legfontosabb és legnehezebb. Köszönöm, hogy itt lehettem.
(S.A. tanuló)