- nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
 
vissza a főmenübe I I I hírlevél küldése I kapcsolat

érdekességek
a garantált siker
előnyök
vizsga garanciák
nyelvtanulás külföldön
sikeres tanulók
a módszer
gyakori kérdések
nyitva tartás
árak
tanfolyamkezdés
csak klubtagoknak
szintfelmérő
 

Hagyományos oktatással felhagyott nyelvtanár leleplezi a titkokat.

Töltsd le az ingyenes anyagot, ismerd meg a titkokat!  - nyelvtanulás , idegen nyelv, idegen nyelvoktatás , nyelvvizsga felkészítés, angol , német , olasz, nagykanizsa, kanizsa , oktatás , tanulás , nyelvtudás
Untitled Document
a módszer: L. Ron Hubbard zseniális tanulási technológiája"Ha az élet bonyolulttá válik, mindig van valami egyszerűség, amit figyelmen kívül hagytál."
Duncan L. Lorien, az Emmerson Lake and Palmer muzsikusa


A fenti idézet fogalmazza meg legjobban azt, hogy miben rejlik L. Ron Hubbard módszerének nagyszerűsége. Ő észre vette, mi az az egyszerűség, amit olyan sokan figyelmen kívül hagyunk, amikor tanulás közben "az élet bonyolulttá válik".


L. Ron Hubbard atomfizikus mérnökként "veselkedett" neki a problémának, amikor észrevette, hogy az emberek nem értik az írásait, mert nem tudnak rendesen olvasni.
Több mint 1000 órányi kísérleti oktatás során megfigyelte, hogy csak háromféle akadályba lehet ütközni a tanulás során.

 

Csak három oka van annak, ha valaki képtelen elsajátítani egy tananyagot.

Megfigyelései ahhoz is hozzásegítették, hogy észrevegye, a tanulási akadályok valós fizikai fájdalmakat, kellemetlenségeket okoznak.

Azonban ezek a tünetek azonosíthatók, és egymástól jól megkülönböztethetők, és ha megfelelő figyelmet szentelünk ezeknek az egyszerű dolgoknak, a tanulás többé soha sem lesz kimerítő, unalmas vagy megoldhatatlan feladat.

"A hogyan tanuld meg?" című rövid tanfolyam során L. Ron Hubbard módszerének elméleti alapjai megismerhetőek.
Minden tanulónk ezzel kezdheti a tanulást, így sokkal tudatosabban állhat a nyelvtanuláshoz. Ennek köszönhetően a tanulás rövidebb ideig tart és kevesebb pénzbe kerül.


 
Vélemények rólunk

"... Persze, hogy szeretek hozzátok járni, mert kötetlen, családias a légkör, nagyon kedvesek és képzettek a tanárok. Nagyszerű a sulitok, mindenki elégedett Nálatok, és igyekeztek a diákok kedvében járni. Szóval mindenkinek érdemes benéznie, aki nyelvet akar tanulni, mert ez az iskola jobb, mint ..."
K. G. tanuló

"Ismerve magamat, tudom, egy csoporton belül elvesznék. Ha csak egy másik tanuló is van, aki válaszolhat helyettem, én már nem gondolkodom. Itt "rákényszerítenek" az önálló gondolkodásra, nem hagyják felületessé válni a tudást. A sok ellenőrző teszt, írásban és szóban, magabiztos tudást ad.
Na és a barátságos, családias légkör sem utolsó..."

F. M. tanuló
Nem jó ez a nyelviskola, mert már három hónap tanulás után azon töröm a fejem, hogy ha elérem az angollal a célomat, akkor rendbeteszem a német nyelv(nem)tudásomat. Azt hiszem, túlságosan kötődöm a nyelviskola munkatársaihoz. Jó ez???
(P.V. tanuló)

Mindenkinek megéri egyszer kipróbálni, aztán lehet, rákaptok, mint a cukorra. Nagyon sokszor, sőt szinte mindig nevetünk az órákon. Az ünnepi órák pedig különlegesek. Alkalomhoz illoen van minden. Filmeket nézünk és zenét hallgatunk, abból tanuljuk a szavakat és a mondatokat. A közösség nagyon jó, szerintem megéri.
(H.D. tanuló)

Jó lenne, ha megismernénk egymást egy vidám partiórán. Mi jól érezzük magunkat, garantáljuk, hogy Te is vidáman mész haza.
(G.I. tanuló)

Jól érzem itt magam, mert oldottan, játékosan tanulhatok itt nyelvet. Az különösen tetszik, hogy különböző korú és foglalkozású társakkal alkotunk egy közösséget.
(U.É. tanuló)

Új szavakat, dalokat tanulunk, amit az órákon esetleg nem, ezeknek hasznát vehetjük még a nyelvvizsgán is. Plusz órákon gyakorolhatjuk a nyelvet. Ami a legfontosabb, nagyon jó a hangulat.
(M.P. tanuló)

Fontos, hogy feloldjuk azt a gátlást, amit a társalgás elkezdése okoz. Játékos feladatok során egyszerű kifejezésektől a ritka szófordulatokig minden előfordul. AZ első mondat kimondása a legfontosabb és legnehezebb. Köszönöm, hogy itt lehettem.
(S.A. tanuló)